Пошуковий запит: (<.>A=Арпуль О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Сильчук Т. А. Хліб із житнього борошна за прискореною технологією хліб [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, О. В. Арпуль, В. В. Кулініч В. І. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_32
|
2. |
Доценко В. Ф. Інноваційні методи кулінарного обробляння продукції ресторанного господарства (Частина І) [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 115-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_17
|
3. |
Арпуль О. В. Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В. Жукова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__6
|
4. |
Арпуль О. В. Перспективи впровадження "Sous Vide" технології у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 341-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__84
|
5. |
Доценко В. Ф. Рекреаційний готель з дельфінотерапією [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Т. Ю. Рябоконь // Географія та туризм. - 2014. - Вип. 27. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2014_27_11
|
6. |
Арпуль О. В. Сучасна система енергозбереження в готелях [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, В. В. Любачевська Н. С. Цирульнікова // Географія та туризм. - 2015. - Вип. 34. - С. 233-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2015_34_27
|
7. |
Доценко В. Ф. Розвиток мережі закладів ресторанного господарства Столичного регіону України [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Н. П. Бондар, Т. В. Ємчук, О. О. Дудкіна // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 21. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_21_12
|
8. |
Доценко В. Ф. Розвиток готельного господарства Столичного регіону України [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Н. П. Бондар, О. О. Дудкіна // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 23. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_23_13
|
9. |
Доценко В. Ф. Стан та перспективи розвитку готельного господарства в Івано-Франківській області [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, Т. В. Гукалова, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Географія та туризм. - 2013. - Вип. 26. - С. 131-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2013_26_19
|
10. |
Кобець О. С. Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів [Електронний ресурс] / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, С. П. Задкова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 204-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_25 Розглянуто сучасний стан і перспективи збагачення харчових продуктів рослинними оліями, а також їх користь і вплив на організм людини. Наведено порівняльну характеристику рослинних олій різних українських виробників. Описано особливості хімічного складу досліджуваної сировини, визначено вміст у них жиророзчинних вітамінів. Проведено дослідження жирнокислотного складу (ЖКС) сировини. Розроблено купажі олій зі збалансованим співвідношенням поліненасичених жирних кислот. Визначено зміну ЖКС бісквітних напівфабрикатів із додаванням купажів у процесі замішування тіста та після випікання.
|
11. |
Ковбасюк Л. М. Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_24 Теоретично й експериментально обгрунтовано технологію екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної. Наведено результати досліджень впливу основних технологічних факторів (дисперсність порошку, температура, тиск, гідромодуль, тривалість настоювання) на кінетику екстрагування біологічно активних речовин з порошку кореня левзеї сафлоровидної у воду й антиоксидантну активність фітоекстракту. Встановлено й обгрунтовано оптимальні умови приготування водного екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної з високим вмістом екстрактивних речовин і найкращою антиоксидантною активністю.
|
12. |
Кобець О. С. Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22 Розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів за умов вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується, що надає можливість уникнути стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу у разі застосування вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом.
|
13. |
Арпуль О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком [Електронний ресурс] / О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_9
|
14. |
Ємчук Т. В. Сільський туризм як форма стимулювання розвитку сільських територій Українських Карпат (на прикладі Путильського району Чернівецької області) [Електронний ресурс] / Т. В. Ємчук, О. В. Арпуль // Географія та туризм. - 2014. - Вип. 28. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2014_28_22
|
15. |
Арпуль О. В. Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, А. М. Цигоняко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_6
|
16. |
Арпуль О. В. Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_11
|
17. |
Доценко В. Ф. Збагачення корисними нутрієнтами виробів з листкового тіста [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, І. В. Дочинець, О. О. Савчук // Молодий вчений. - 2017. - № 11. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_11_10
|
18. |
Арпуль О. В. Energy floor як нова технологія видобутку електроенергії в готелях Україні [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук, Ю. В. Мельник // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 48. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_48_9
|
19. |
Арпуль О. В. Рекреаційний готель з райттерапією [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук, Д. В. Длінна // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(1)__35
|
20. |
Карпінська К. Р. Удосконалення систем управління готельних підприємств (на прикладі системи SalesWorks від компанії SoftServe) [Електронний ресурс] / К. Р. Карпінська, О. В. Арпуль, О. С. Пушка // Молодий вчений. - 2019. - № 12(2). - С. 160-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_12(2)__5
|
| |