Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Арпуль О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Сильчук Т. А. 
Хліб із житнього борошна за прискореною технологією хліб [Електронний ресурс] / Т. А. Сильчук, О. В. Арпуль, В. В. Кулініч В. І. Цирульнікова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2014. - Т. 20, № 2. - С. 239-243. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2014_20_2_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 709.535 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Доценко В. Ф. 
Інноваційні методи кулінарного обробляння продукції ресторанного господарства (Частина І) [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2013. - № 51. - С. 115-121. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2013_51_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.125 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Арпуль О. В. 
Використання рослинної сировини для збагачення свіжовичавлених соків біологічно активними речовинами [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, Н. В. Жукова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 3(3). - С. 22-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_3(3)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 123.64 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Арпуль О. В. 
Перспективи впровадження "Sous Vide" технології у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, В. В. Удовицький // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 341-345. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__84
Попередній перегляд:   Завантажити - 879.256 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Доценко В. Ф. 
Рекреаційний готель з дельфінотерапією [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Т. Ю. Рябоконь // Географія та туризм. - 2014. - Вип. 27. - С. 74-80. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2014_27_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.291 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Арпуль О. В. 
Сучасна система енергозбереження в готелях [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, В. В. Любачевська Н. С. Цирульнікова // Географія та туризм. - 2015. - Вип. 34. - С. 233-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2015_34_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.243 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Доценко В. Ф. 
Розвиток мережі закладів ресторанного господарства Столичного регіону України [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Н. П. Бондар, Т. В. Ємчук, О. О. Дудкіна // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 21. - С. 64-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_21_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 235.906 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Доценко В. Ф. 
Розвиток готельного господарства Столичного регіону України [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, Н. П. Бондар, О. О. Дудкіна // Географія та туризм. - 2012. - Вип. 23. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2012_23_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.331 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Доценко В. Ф. 
Стан та перспективи розвитку готельного господарства в Івано-Франківській області [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, Т. В. Гукалова, Н. П. Бондар, О. В. Арпуль // Географія та туризм. - 2013. - Вип. 26. - С. 131-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2013_26_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 325.968 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Кобець О. С. 
Рослинні олії як джерела функціональних інгредієнтів [Електронний ресурс] / О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, С. П. Задкова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 2. - С. 204-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_2_25
Розглянуто сучасний стан і перспективи збагачення харчових продуктів рослинними оліями, а також їх користь і вплив на організм людини. Наведено порівняльну характеристику рослинних олій різних українських виробників. Описано особливості хімічного складу досліджуваної сировини, визначено вміст у них жиророзчинних вітамінів. Проведено дослідження жирнокислотного складу (ЖКС) сировини. Розроблено купажі олій зі збалансованим співвідношенням поліненасичених жирних кислот. Визначено зміну ЖКС бісквітних напівфабрикатів із додаванням купажів у процесі замішування тіста та після випікання.
Попередній перегляд:   Завантажити - 374.249 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
11.

Ковбасюк Л. М. 
Удосконалення технології рослинного екстракту для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / Л. М. Ковбасюк, Т. І. Іщенко, А. В. Гавриш, О. В. Арпуль // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 5. - С. 191-199. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_5_24
Теоретично й експериментально обгрунтовано технологію екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної. Наведено результати досліджень впливу основних технологічних факторів (дисперсність порошку, температура, тиск, гідромодуль, тривалість настоювання) на кінетику екстрагування біологічно активних речовин з порошку кореня левзеї сафлоровидної у воду й антиоксидантну активність фітоекстракту. Встановлено й обгрунтовано оптимальні умови приготування водного екстракту з порошку кореня левзеї сафлоровидної з високим вмістом екстрактивних речовин і найкращою антиоксидантною активністю.
Попередній перегляд:   Завантажити - 602.541 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Кобець О. С. 
Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / О. С. Кобець, М. Г. Десик, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко, В. І. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2016. - Т. 22, № 6. - С. 173-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2016_22_6_22
Розглянуто альтернативний спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів за умов вакууму. Визначено, що тривалість охолодження напівфабрикату суттєво зменшується, що надає можливість уникнути стадії його вистоювання. Досліджено зміну фізико-хімічних показників якості готового виробу у разі застосування вакуумного охолодження у порівнянні з традиційним способом.
Попередній перегляд:   Завантажити - 382.07 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
13.

Арпуль О. 
Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком [Електронний ресурс] / О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.174 Mb    Зміст випуску     Цитування
14.

Ємчук Т. В. 
Сільський туризм як форма стимулювання розвитку сільських територій Українських Карпат (на прикладі Путильського району Чернівецької області) [Електронний ресурс] / Т. В. Ємчук, О. В. Арпуль // Географія та туризм. - 2014. - Вип. 28. - С. 140-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2014_28_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 291.861 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Арпуль О. В. 
Використання агар-агару у технології солодких страв для закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, А. М. Цигоняко // Харчова промисловість. - 2015. - № 17. - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2015_17_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 870.69 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Арпуль О. В. 
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, О. М. Усатюк, О. О. Дудкіна, О. П. Ворона // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_2_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 312.795 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Доценко В. Ф. 
Збагачення корисними нутрієнтами виробів з листкового тіста [Електронний ресурс] / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, І. В. Дочинець, О. О. Савчук // Молодий вчений. - 2017. - № 11. - С. 30-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2017_11_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 321.938 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Арпуль О. В. 
Energy floor як нова технологія видобутку електроенергії в готелях Україні [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук, Ю. В. Мельник // Географія та туризм. - 2019. - Вип. 48. - С. 74-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/gt_2019_48_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 836.205 Kb    Зміст випуску     Цитування
19.

Арпуль О. В. 
Рекреаційний готель з райттерапією [Електронний ресурс] / О. В. Арпуль, А. Ю. Спільчук, Д. В. Длінна // Молодий вчений. - 2019. - № 1(1). - С. 146-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(1)__35
Попередній перегляд:   Завантажити - 364.621 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Карпінська К. Р. 
Удосконалення систем управління готельних підприємств (на прикладі системи SalesWorks від компанії SoftServe) [Електронний ресурс] / К. Р. Карпінська, О. В. Арпуль, О. С. Пушка // Молодий вчений. - 2019. - № 12(2). - С. 160-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_12(2)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 363.439 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського